Aravevi Original Limoncello

aravevi-original-limoncello-2

Open een fles Aravevi Limoncello Original en er komt een fijn citroenaroma op je af. Met een diepgele kleur, volle citroensmaak en lichtzoete ondertoon. IJskoud en met weinig poespas is deze likeur het lekkerst. Maar ook in een mooie cocktail combineren de smaken goed.

Deze lichtzoete likeur komt het beste tot zijn recht door hem ijskoud te drinken. Door de toevoeging van alleen de nodige hoeveelheid suiker behoudt de limoncello zijn karakter en heldere smaak van citroen. Aravevi Limoncello Original bevat 32% alcohol.

Aravevi Fresh Limoncello

Aravevi Fresh Limoncello is een friszoete likeur. Door de toevoeging van een kleine hoeveelheid citroensap hebben we een compleet nieuwe smaak gecreëerd die heerlijk wegdrinkt. De likeur is uitermate geschikt voor het maken van cocktails.

Deze frisse limoncello heeft een alcoholgehalte van 25% waardoor hij wat lichter is dan Aravevi Original Limoncello. De fles bewaar je het beste gekoeld en kan niet in de vriezer worden gelegd.

aravevi-fresh-limoncello

Aravevi Kruidige Perenlikeur

aravevi-kruidige-perenlikeur

Smaken van ceylon kaneel, vanille en andere specerijen: je vindt het allemaal terug in Aravevi Kruidige Perenlikeur. Deze fluweelzachte likeur is zeer geschikt als winters neutje én als hoofdingrediënt van je volgende zomerse cocktail.

Met een alcoholgehalte van 36% kan de Aravevi Kruidige Perenlikeur goed in de vriezer worden bewaard.