Over Aravevi

Hoe het begon

Na ruim een jaar experimenteren, proberen en proeven zijn Aravevi Limoncello Original en Aravevi Limoncello Fresh samengesteld uit tientallen verschillende recepten. De biologische citroenen voor onze limoncello's worden met de hand geschild en alleen de nodige hoeveelheid suiker wordt toegevoegd: meer schil, minder suiker!

En het avontuur stopt hier niet, want we zijn altijd op zoek naar meer overheerlijke likeuren. Aravevi Kruidige Perenlikeur is onze nieuwste aanwinst. Met een warm kaneelaroma en een diepbruine kleur is dit drankje perfect voor de donkere dagen (en alle dagen daaromheen).

 

Knappe koppen

Maar wie zitten er nou achter die lekkere likeurtjes van Aravevi? Wij zijn Robert en Laura, twee enthousiastelingen als het gaat om lang tafelen en gezellig borrelen. Na het proeven van onze eerste limoncello dachten wij, dit kunnen wij ook! Eenmaal begonnen vonden we het zo leuk dat we besloten onze favoriete bezigheid om te zetten in Aravevi. We hopen dat jij net zoveel geniet van elke slok als wij van het maken van elke fles. Proost!

laura-robert-flessen-vierkant-aravevi-spirits